Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf
Endenburg staat met beide benen in de toekomst.
Endenburg introduceert Tycan®. De lichtste, sterkste en veiligste ketting van de wereld!

Endenburg: 165 jaar ervaring in hijs- en hefmiddelen voor diverse branches

Hef- en hijsmiddelen zijn in tal van branches essentiële hulpmiddelen. Het zijn middelen om de efficiency en de veiligheid op het werk te vergroten. Twee aspecten die belangrijk genoeg zijn om niet aan de eerste de beste leverancier over te laten. Daarom is Endenburg al een ruime anderhalve eeuw een betrouwbare partner voor iedereen die heffen en hijsen efficiënter en veiliger wil maken.

Endenburg staat erom bekend een uitgebreid assortiment te kunnen leveren. Onze hef- en hijsmiddelen zijn uitsluitend afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Certificeringen en keurmerken waarborgen de betrouwbaarheid van onze oplossingen ook zwart op wit.

We zijn meegegroeid met alle nieuwe ontwikkelingen. En niet zelden lopen we voorop in de toepassing van nieuwe technieken. Daarmee is Endenburg niet alleen leverancier, maar ook adviseur. Eén die voor elke situatie een passende oplossing voorhanden heeft. Standaard of custom made, in de vorm van gespecificeerd maatwerk uit de eigen moderne werkplaats. Want als het op service aankomt, staan we óók graag vooraan.

 

Keuren van hijs- en hefmiddelen

Ook voor service en inspecties kunt u een beroep doen op de expertise van Endenburg. We keuren uw materialen zowel in de eigen werkplaatsen als op locatie volgens alle geldende normen.

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan nu contact met ons op.

Branches

Endenburg levert aan o.a. de volgende branches: