Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Hef- en hijsmaterialen voor de aannemerij

Bent u actief in de aannemerij en wilt u de zekerheid dat uw medewerkers veilig een last kunnen hijsen? Endenburg levert alle hef- en hijsmaterialen voor aannemers, inclusief bijbehorende diensten. Denk bijvoorbeeld aan hef- en hijsmaterialen zoals hijskettingen en hijskabels van staaldraad. Ook kunt u bij ons terecht voor eindverbindingen. Producten zoals sluitingen, hijshaken, kousen en topschalmen zijn altijd uit voorraad leverbaar.

 

Inspecties, certificeringen en montage

De specialisten van Endenburg staan ook voor u klaar als het gaat om inspecteren, certificeren en monteren. Het is werk dat we dagelijks doen. Van die jarenlange ervaring kunt ook ú gebruikmaken. En op elk moment dat het u schikt: Endenburg heeft een groot bestand aan keurmeesters. Ook in perioden als de bouwvak zijn we daardoor in staat snel in te spelen op uw wensen.

 

Vragen over hef- en hijsmaterialen?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Neem dan contact op met de technische dienst of de verkoopafdeling van Endenburg.