Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Hef- en hijsmaterialen voor de aannemerij

Bent u actief in de aannemerij en wilt u de zekerheid dat u en uw medewerkers veilig een last kunnen hijsen? Endenburg levert alle hef- en hijsmaterialen voor aannemers, inclusief bijbehorende diensten. Denk bijvoorbeeld aan hef- en hijsmaterialen zoals hijskettingen en hijskabels van staaldraad. Ook kunt u bij ons terecht voor eindverbindingen. Producten zoals sluitingen, hijshaken, kousen en topschalmen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar.

 

Inspecties, certificeringen en montage

De specialisten van Endenburg staan ook voor u klaar als het gaat om inspecteren, certificeren en monteren. Het is werk dat we dagelijks doen. Ook in perioden als de bouwvak zijn we daardoor in staat snel in te spelen op uw wensen. Het keuren gebeurt snel en effectief. Daardoor hoeft u uw materialen maar heel kort te missen. Ons certificeringsproces is waterdicht. De resultaten van keuringen worden direct in ons ERP-systeem opgenomen en binnen enkele minuten na de keuring kunt u uw certificaat online ophalen. Van die jarenlange ervaring in de aannemerij kunt ook ú gebruikmaken. En op elk moment dat het u schikt: Endenburg heeft een groot bestand aan keurmeesters.

 

Vragen over hef- en hijsmaterialen?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de aannemerij. Neem vrijblijvend contact op met de technische dienst of de verkoopafdeling van Endenburg. U kunt ons uiteraard ook bellen: (0182) 79 65 24.

  • aannemerij
  • aannemerij