Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Heien en grondboringen met de juiste hef- en hijsmaterialen

Endenburg levert alle hef- en hijsmaterialen en bijbehorende diensten voor de hei- en grondwerkbedrijven. Voor alle werkzaamheden om veilig te kunnen hijsen kunt u bij ons terecht, zoals grommers, staalkabels, kettingwerk en sluitingen.

 

Heikabels kopen bij Endenburg

Hef- en hijsmaterialen zijn bij Endenburg goed op voorraad. U bent daardoor meestal verzekerd van een snelle levering. Ook kunnen we u op korte termijn van dienst zijn met keuringen. Uw eigen project loopt hierdoor geen onnodige vertraging op. Endenburg werkt met een innovatief certificeringsproces. Binnen enkele minuten na de keuring is uw certificaat al online beschikbaar!

 

Advies nodig over hef- en hijsmaterialen?

Wilt u de zekerheid dat u met de juiste hef- en hijsmaterialen aan de slag gaat? Onze medewerkers zijn experts die voor een goed advies garant staan. Medewerkers hebben niet zelden een jarenlange staat van dienst. Met andere woorden, het advies dat u krijgt is betrouwbaar.

 

Vragen over heikabels?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Endenburg.