Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf

Kraanbedrijven

Door de vele jaren ervaring in de kranenbranche en de betrokkenheid bij de VVT weet Endenburg precies wat er zich afspeelt bij kraanbedrijven. Endenburg levert alle mogelijke hijskabels en producten onder de haak. Ook advies, een hijs- en productcursus of informatie met betrekking tot keuringen en certificaten kunt u bij onze verkopers aanvragen.

 

Betrouwbaar advies

Wilt u de zekerheid dat u met de juiste hef- en hijsmaterialen aan de slag gaat? Onze medewerkers zijn experts die voor een goed advies voor kraanbedrijven garant staan. Medewerkers hebben niet zelden een jarenlange staat van dienst. Met andere woorden, het advies dat u krijgt is betrouwbaar.

 

Hijsmiddelen keuren

Om de kwaliteit van uw hef- en hijsmiddelen ook op lange termijn te verzekeren, keuren we materialen ook. Dat gebeurt snel en effectief. Daardoor hoeft u materialen voor het heffen en hijsen maar heel kort te missen. Ons certificeringsproces is waterdicht en zeer geschikt voor kraanbedrijven. De resultaten van keuringen worden direct in ons ERP-systeem opgenomen en binnen enkele minuten na de keuring kunt u uw certificaat online ophalen.

 

Vragen over hef- en hijsmaterialen?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van het juiste materiaal voor kraanbedrijven. Neem vrijblijvend contact op met de verkoopafdeling van Endenburg. U kunt ons ook telefonisch bereiken: (0182) 79 65 24.

  • kraanbedrijven
  • kraanbedrijven