Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Hef- en hijsmiddelen voor de weg- en waterbouw

Endenburg levert alle hef- en hijsmaterialen en bijbehorende diensten voor de weg- en waterbouw. Voor alle werkzaamheden die in uw branche dagelijks werk zijn, hebben we een effectieve oplossing paraat.

 

Hijsmiddelen kopen

Bent u op zoek naar hef- en hijsmiddelen, specifiek voor de weg- en waterbouw? Hijskabels, kettingen en eindverbindingen zijn altijd op voorraad bij Endenburg. Daardoor kunnen we direct leveren en loopt uw project niet onnodig vertraging op. Met onze jarenlange ervaring in de weg- en waterbouw kunnen we u goed adviseren welke materialen voor uw situatie van toepassing zijn. Onze ervaren medewerkers weten waar ze het over hebben.

 

Hijsmiddelen keuren

Om de kwaliteit van uw hef- en hijsmiddelen ook op lange termijn te verzekeren, keuren we materialen ook. Dat gebeurt snel en effectief. Daardoor hoeft u materialen voor het heffen en hijsen maar heel kort te missen. Ons certificeringsproces is waterdicht. De resultaten van keuringen worden direct in ons ERP-systeem opgenomen. Binnen enkele minuten na de keuring kunt u uw certificaat online ophalen.

 

Vragen over hef- en hijsmiddelen voor de weg- en waterbouw?

Heeft u vragen over het hijsen van een bepaalde last of twijfelt u over de keuze van een geschikt hijsproduct? Neem dan contact op met de technische dienst of de verkoopafdeling van Endenburg.