Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Cursus veilig heffen en hijsen van Crosby

Endenburg, organiseerde in samenwerking met Crosby afgelopen woensdag 30-06-2010 een erg interessante cursus voor alle VVT leden en klanten van Endenburg. Maar liefst 70 deelnemers maakte gebruik van de middag cursus. Na een gezonde en lekkere lunch in het Mercure hotel was het tijd voor het leerzame dagdeel. Rob van Put van Crosby Europe startte de dag met heel veel foute voorbeelden van heffen en hijsen die toch weer dagelijks in praktijk voorkomen.

Na de hoofdstukken over inspectie, het berekenen van het zwaartepunt en het dubbel stroppen was er weer een korte pauze om de hersens fris te houden. Na de Pauze was het de beurt aan Frédéric Crynen om het één en ander uit te leggen over Sluitingen, hijsogen, draadhuizen en staalkabels. Veel productinformatie en tips bij het gebruik om fouten te minimaliseren werden duidelijk gemaakt.

Na de cursus kreeg Endenburg positieve reacties van de deelnemers: “Toch wel om fijn om mijn hijskennis op te frissen” “Volgende keer stuur ik ook mijn collega’s, want dit is voor iedereen nuttig.” “Oh ja , zo zit dat.” En “Fijn om een keer wat dieper op de materie in te gaan.”

Eind 2010 organiseren we weer een cursus , laat ons alvast per e-mail weten of je daar bij wilt zijn : geldermalsen@endenburg.com. Datum en tijd worden nog duidelijk bekend gemaakt.