Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Nieuw: Sharepoint Certificate Portal

Endenburg introduceert het Sharepoint Certificate Portal
Veiligheid en kwaliteitsborging staan hoog aangeschreven bij Endenburg. Niet voor niets leveren en testen we nieuw materiaal en testen we deze materialen als ze in gebruik zijn volgens de geldende eisen. Die keuringen voeren we niet alleen uit bij scheepswerven en bouwkranen op locatie, maar ook in onze eigen werkplaatsen. Nieuwe, bestaande en geassembleerde materialen die aan de eisen voldoen, ontvangen een certificaat.

Het kan voor u van belang zijn om te weten welke certificaten op uw naam zijn uitgegeven. Die stellen we u voortaan beschikbaar in onze Sharepoint Certificate Portal. Het is een nieuwe dienst van Endenburg, gericht op onze klanten. De portal bevat alle certificaten die zijn uitgegeven vanaf 1 januari 2011*.

Verandert er iets in de status van uw certificaat, dan ontvangt u automatisch bericht. Nieuwe certificaten kunt u ook nog op papier ontvangen: in dat geval worden bij elke zending de originele certificaten eenmalig in enkelvoud verstrekt.

Voor uw gemak
Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. U kunt zoeken, sorteren of het scherm aanpassen. Ook kunt u certificaten downloaden en printen. Een handige optie is om de certificaten te importeren in Excel-bestanden. Kortom, met de nieuwe portal vertrouwen wij erop u te helpen in het beheer van de certifcaten van uw hijsmiddelen.

Hoe krijgt u toegang tot het Sharepoint Certificate Portal?
Direct toegang? Stuur dan een e-mail naar sp@endenburg.com en u ontvangt van ons een persoonlijke code, bestaande uit gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook uw eigen contactpersoon binnen ons bedrijf e-mailen of een fax sturen naar +31 182 517900. Vervolgens heeft u toegang tot de beveiligde website. Hier zijn uitsluitend de voor u bestemde certificaten zichtbaar.

* Uiteraard kunt u ook digitaal toegang krijgen voor alle certificaten uitgegeven voor 1 januari 2011 echter zonder de extra functionaliteit en de gebruikers vriendelijkheid die het Sharepoint Certificate Portal u biedt: certificaat voor 1-1-2011

Sharepoint Certificate Portal (Certificate after 2011-1-1)