Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf

Green Pin Tycan ® kettingen

 

Green Pin Tycan ® kettingen

 

Green Pin Tycan ® is gemaakt van ‘s werelds sterkste vezel, Dyneema ®. Het is een schalmenketting met de sterkte en de prestaties van staal, maar met een fractie van het gewicht. De kettingen zijn heel veilig in gebruik, kunnen niet roesten, zijn non-conductive en 100% waterproof. De kettingen blijven zelfs drijven. Door te kiezen voor Green Pin Tycan ® verhoogt uw productiviteit, vermindert u de kosten en creëert u een veiliger werkomgeving voor uw medewerkers.

 

Sterk als staal, acht keer lichter

Met Green Pin Tycan ® kettingen heeft u de prestaties en de flexibiliteit van een stalen ketting, met een fractie van het gewicht. Door het lage gewicht en de zachte grip is het gemakkelijker en ergonomischer werken voor uw medewerkers.

 

Gecertificeerd voor het vastzetten van lading

Voor buitenmaatse vrachten in sectoren als bouw, zwaar transport, marine en offshore.

 

Dyneema® maakt ’s werelds sterkste kabels mogelijk

Green Pin Tycan ® kettingen zijn geproduceerd van 100% Dyneema®, ’s werelds sterkste vezel.
De kettingschalmen zijn opgebouwd uit meerdere lagen webbing en zijn getwist om verbindingen te creëren die net zo sterk zijn als gehard staal.

 

Lichter

Acht keer lichter dan staal, en net zo sterk. Licht genoeg voor één man om de hele dag mee te werken.

 

Veiliger

Green Pin Tycan ® kettingen zijn gemaakt van ’s werelds sterkste vezel, Dyneema ®. Om maximale sterkte uit de Dyneema ® vezel te halen zijn de schalmen opgebouwd uit 8 lagen webbing en uitgevoerd met de zogenaamde Mobius twist.

 

Sterker

Extreem resistent tegen snijden en schuren. Olie, vuil, diesel, vet en UV hebben geen invloed op de kwaliteit.

 

Robuuster

Het gewicht, de sterkte, materiaalsoort en geluidloosheid dragen allemaal bij aan het voorkomen van ongelukken en beschadigingen aan schip, lading en bemanning.

Neem voor meer informatie over de Green Pin Tycan ® kettingen contact met ons op!

 

De naam Tycan®, het logo en Linking Productivity to Safety zijn geregistreerde handelsmerken van Load Solutions AS. Het gebruik van deze handelsmerken zonder goedkeuring is verboden. Dyneema®, en Dyneema®, ’s werelds sterkste vezel zijn handelsmerken van DSM. Het gebruik van deze handelsmerken zonder goedkeuring is verboden.