Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf

Buitendienst voor het keuren van hijsmaterialen

Wilt u op korte termijn uw hijsmaterialen laten keuren? Goed om te weten dat alle medewerkers van de technische dienst zijn opgeleid tot keurmeester. Elke medewerker is daardoor à la minute inzetbaar voor de buitendienst. Zo zijn we in staat om direct inspecties, montages en installaties op uw locatie doen.

 

Repareren en vervangen van onderdelen hijsmaterialen

Ook zijn onze medewerkers specialisten in tuigage. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord van schepen kunt u een beroep op ons doen, zoals het testen, aanbrengen en verwijderen/vervangen van staalkabels en touwwerken. Monteren is een andere specialiteit, zoals het installeren van nieuwwerk op locatie. Ook is het vaak mogelijk om door onze buitendienst reparaties uit te voeren of onderdelen te vervangen op locatie: de buitendienstmedewerkers hebben een scala aan vervangende producten bij zich.

 

Ervaren medewerkers voor het keuren van hijsmaterialen

De buitendienst van Endenburg bestaat uit ervaren medewerkers met meerdere opleidingen, speciaal gericht op het keuren van diverse materialen in diverse omstandigheden. Ook voor offshore werkzaamheden kunt u met Endenburg in zee: onze specialisten beschikken over een offshore diploma. Ook zijn alle medewerkers van de inspectie-afdeling gediplomeerd keurmeester. Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijft Endenburg investeren in de opleidingen van de keurmeesters.

 

Hijs- en hefmiddelen keuren

Ook voor al uw normale keurwerk kunt u terecht bij Endenburg. Denk aan het keuren van alle hijs- en hefmiddelen, maar bijvoorbeeld ook aan het keuren van valbeveiligingen. Deze worden gekeurd en voorzien van een aangepast certificaat. Dit certificaat is altijd voor u beschikbaar: via uw eigen account op ons sharepoint. Op het sharepoint kunt u digitaal uw certificaten ophalen. Opsturen is dus verleden tijd. Dit versnelt het certificeringsproces aanzienlijk. Na het invoeren van de uitkomst genereert het systeem automatisch een certificaat. Dit is direct terug te vinden in het sharepoint.

 

Vraag nu een adviesgesprek aan.

  • Endenburg - Buitendienst - Services & Inspecties