Menu Title
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf

Sneller en beter hijsgereedschap certificeren met Endenburg

Hijsgereedschap snel en goed laten keuren? Endenburg heeft een nieuw proces ontwikkeld om de kwaliteit van het certificeren en keuren te optimaliseren. Ook gaat de snelheid van het keurings- en certificeringsproces aanmerkelijk omhoog.

 

Wat vroeger handmatig ging met een tijdrovend invulformulier, is nu een efficiënte applicatie op een tablet. Onze keurmeesters voeren de resultaten van de keuringen direct in het ERP-systeem in. Dit kan ook op locatie. Daarmee reduceren we ook het aantal fouten. Misverstanden door bijvoorbeeld een onduidelijk handschrift zijn verleden tijd.

 

Deze vernieuwing versnelt het keuring- en certificeringproces aanzienlijk. Op het moment dat de keuring op locatie wordt ingevoerd in het ERP-systeem, genereert het systeem automatisch een aangepast certificaat. Dit certificaat wordt direct geüpload naar Sharepoint. Dit is een portal waarop u als klant van Endenburg kunt inloggen om uw certificaten op te halen. Kan het efficiënter en sneller?

 

Hogere veiligheid van keuringen en certificeringen

Het nieuwe systeem verhoogt ook de veiligheid. Met deze nieuwe manier van certificeren heeft u optimale zekerheid over een juiste werking van een product. De kans op fouten vermindert aanzienlijk. Dat draagt bij aan een hogere tevredenheid van u over onze producten en diensten.

 

Hijsgereedschap certificeren met lagere kosten

Het nieuwe proces verlaagt op termijn ook de kosten van keuren en certificeren, zowel voor u als voor ons. De lijsten met gekeurde producten hoeven immers niet meer op kantoor te worden ingevoerd. Dit scheelt veel tijd, dus arbeid!

 

De voordelen voor u op een rijtje:

Hogere veiligheid

Minder fouten

Lagere kosten

Certificaat direct online beschikbaar

Constante hoge kwaliteit

Doorstempelen niet meer nodig

 

Toegang Sharepoint Certificate Portal:

Login certificaten

 

Hoe krijgt u toegang tot het Sharepoint Certificate Portal?

Direct toegang? Stuur dan een e-mail naar info@endenburg.com en u ontvangt van ons een persoonlijke code, bestaande uit gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook uw eigen contactpersoon binnen ons bedrijf e-mailen of bellen: +31 (0) 182 79 65 24. Vervolgens heeft u toegang tot de beveiligde website. Hier zijn uitsluitend de voor u bestemde certificaten zichtbaar.